The Kokon

Een veilige plek voor transformatie

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen?


"Ik kan en wil niet je thuis zijn, maar ik kan met je meelopen, tot je Thuis in Jezelf ontdekt. En als het te donker is om het te zien, zullen we dan samen een lichtje maken?"
"Ik ben een bekwame "vroedvrouw" - geen chirurg. Ik assisteer bij "natuurlijke thuisbevallingen" op het gebied van transformatie".

Als je bijvoorbeeld...
- .... op zoek bent naar een veilige ruimte, waarin alles van wie je bent er zonder (medisch/moreel oordeel mag zijn...
- ... zoekt naar iemand om met je mee te kijken, hoe je shit transformeert tot een rijke voedingsbodem voor groei en je hebt iemand nodig die je van de zijlijn hierin toejuicht.
- ... op zoek bent naar een HSP coach en graag tools wilt hebben hoe je van je gevoeligheid een kwaliteit kan maken.
- ... veel geestelijke ervaringen hebt (zoals synchroniteiten, dromen, een extra gevoeligheid voor de geestelijke wereld, diepere emoties dan normaal*) en je zoekt manieren om dit veilig te kunnen integreren
- ... je een psychose gehad en je wilt de symboliek ervan verwerken, zodat je post-psychotische groei kan ervaren (evt in samenwerking met behandelaar)
- ... door grote veranderingen gaat en je voelt je niet altijd begrepen door je netwerk, terwijl je wel ondersteuning kan gebruiken.
- ... een veilige en uitdagende plek zoekt om met dingen aan de slag te gaan.
- ... door religie schade hebt opgelopen waar je graag eens over wil sparren, hoe om bijvoorbeeld om te gaan met schade door autoriteitsfiguren, de 'fold' uit te gaan en los te laten en te navigeren door overtuigingen.
- ... Als je een laagdrempelige plek zoekt om te starten met heling - of je hebt juist jarenlang allerlei therapie achter de rug en je wilt het integreren, waar jij zelf aan het roer mag staan.
Van harte welkom!